Tällä hetkellä tuntuu siltä, että elämä Turren kanssa on alkanut palata raiteilleen. Selvät rajat ja johdonmukainen linja plus kaikkea kivaa yhteistä puuhailua päivittäin on omasta mielestäni parantanut meidän suhdetta jo selvästi. Meillä on edelleen toki paljon tekemistä suhteen korjaamisessa, mutta on ollut tosi mukavaa huomata, että koulutus on jo nyt alkanut tuottaa tulosta!

Tällä viikolla päästin pitkästä aikaa hakutreeneihin (kiitos Maijalle :) ja tänään käytiin tokossakin. Kivaa, että harrastukset on keskittyneet viikonloppuihin, kun tällä hetkellä pimeä tulee niin kovin aikaisin, ja arki-illat meinaa väkisin mennä koulujuttuihin. Mälsää Turren kannalta, mutta onneks opetusharjoittelu ei kestä kuitenkaan ikuisesti.

Me saatiin tänään toko-ohjaajalta kovasti kehuja, ollaan kuulemma kehitytty tosi paljon viime talvesta :)) Viime kevään sättäykset ja keskittymiskyvyttömyys on jääneet tänä syksynä kokonaan pois, ja niinku ohjaaja sanoi, Turre tekee tällä hetkellä ihan intsinä töitä tokossa. Vihdoin ahkeran treenin tulokset alkaa näkyä jossain, hyvä niin. Toko-ohjaaja kannusti meitä keväällä kokeilemaan jo ihan virallisiin kisoihin. Katsotaan uskalletaanko, mamma kun on niin epäkilpailuhenkinen ja hirvee jännittäjä!