Maaliskuu on alkanut ihanan lumisena! Lunta on ollut maassa jo melkein viisi päivää, mikä taitaa olla tämän talven ennätys :) Sukset odottavat Turussa hiihtäjää ja koiraa, toivottavasti lunta on maassa siis vielä viikonloppunakin. Koirahiihtovehkeitä ei ollakaan käytetty tänä talvena vielä kertaakaan.

Turrella on ollut kuitenkin mielessä ihan muut jutut kuin ihana talvi. Nuorella miehellä tuntuu olevan kevättä rinnassa (tai ehkä hiukan taaempana ;) vähän liiankin kanssa. Liekö jossain lähellä joku ihqu leidi juoksussa, vai mikä on sekoittanut Turren pään? Eipä Turrella ole ihan matot suorassa vintillä keskimäärinkään, mutta nyt meininki on ollu ihan kaahoa! Ulkona juostaan pää viidentenä jalkana jokaisessa lumikasassa kuola valuen, ja sisällä alkaa heti kauhea läähätys ja piipitys. Ilmeisesti koskaan ei ole myöskään liian myöhäistä kehittää itselleen eroahdistusta. Turre on ollut 7-viikkoisesta asti päivittäin lähes 8 tuntia yksin kotona ilman mitään ongelmia, mutta tällä viikolla aina, kun mä menen lähellekin ovea, Turre alkaa hätäillä. Töihin on kuitenkin mentävä, mutta ei ole kovin kivaa (naapurien kannalta ainakaan) jättää ulvovaa koiraa kotiin koko päiväksi  :/ Mälsää. Pitääkö meidän nyt todella alkaa harjoitella yksinoloa alusta asti uudestaan niinkuin pentuna?!
Muoks: Tänään nauhoitin webbikameralla kotia, kun Turre oli yksin kotona. Tyyppi oli puolitoista tuntia yksin kotona, ja ulvoi siitä ajasta tunnin! Voi dziisus, naapurien huomautuksia odotellessa... Olihan sitten vielä olemassa ainakin yksi ongelmakäytöksen muoto, jota meillä ei ole vielä ollut. Vähän turhan moneen ongelmaan on tullu tässä kolmen vuoden aikana törmättyä. Voi huokaus ja hammasten kiristys. Koska sen ajan pitikään tulla, kun koiran omistamisesta voi vaan nauttia???

Turrella on muuten nyt ikioma passi! Rabies-vasta-ainetesti ja rokotukset on hoidettu kuntoon, joten seikkailut Suomen rajojen ulkopuolella odottavat toivottavasti ensi kesänä :)