Turkulaiset vesikoiraihmiset vuokraavat Tuija Seren hallia aina silloin tällöin, ja ekaa kertaa mekin päästiin mukaan. Aika oli vähän turhan myöhäinen, mutta semmosta se on, kun hallit on niin varattuja. Hyvin kuitenkin jaksoi sekä ihminen että koira "yö"tokoilla! Tokoilun järjestäjä itse teki oharit Silmänisku, mutta olipahan enemmän tilaa meillä ja Tarulla & Gimmalla. Olis ollut kyllä hyvin tilaa isommallekin poppoolle! Ihan kivan kokoinen tila siis oli, ja seinillä oli jopa peilit, joista sai  itseään ja koiraansa ihailla NauruKovin oli vaan hallissa lämmintä, mutta muuten ei mitään valittamista. Kovin loppuun asti hioutunutta treenisuunnitelmaa mun päässäni ei ollut. Tavoitteena oli lähinnä tsekkailla, miltä seuraaminen näyttää peileistä ja millä mallilla hyppy on pitkän tauon jälkeen. Paljon ehdittiin tunnissa tehdä!

Luoksepäästävyys: Finfint! Olin ihan varma, ettei Tikkis pysyisi sivulla, mutta yllätyin positiivisesti. Pysyihän se!

Seuraaminen: Aika hyvää työskentelyä. Viisi askelta on tosin edelleen se matka, jonka kontakti pysyy hyvänä. Kriteeriä pitäisi saada nostettua. Käännökset oli eilen hienoja! Mitä enemmän käännöksiä, sitä parempi kontakti.

Istu-maahan-jumppa: Ei toimi kuin parin metrin etäisyydeltä hyvällä tekniikalla.

Liikkeestä maahan ja seiso: Kun menee maahan, niin menee hienosti, mutta ei jostain syystä edelleenkään mene joka kerta. Tarvitaan siis lisää maahan-jumppaa. Liikkeestä seiso aika hyvä. EI pysähdy ihan niin nopeasti kuin mä haluaisin, mutta aika hyvin kumminkin. Pysyy seisomassa, vaikka kierrän koiran ympäri.

Nouto, metallinouto, hyppynouto: Nouto aika jees. Metallinoutoa koitettiin ekaa kertaa ikinä.! Ei mitään ongelmia metallikapulan suhteen. Ehkä aavistuksen ällö, mutta hyvin nostaa ja noutaa, eikä pyörittele yhtään suussa. Hyppynoutokin (puukapulalla ja metallilla) tehtiin huvikseen. Hyvin hyppää kapula suussa eestaas.

Hyppy: Agility on tehnyt tehtävänsä, tästä on tullut Tikkiksen lempiliike! Hyvä, että  Tikkis malttaa odottaa sivulla, että pääsee hyppäämään! Seisoo välillä kyllä aikas vinoon esteen taakse, mutta seisoo ja pysyy seisomassa, kunnes pääsen sivulle.

Luoksetulo: Ei hirveen isoa pomppua enää sivulletulossa.

Kokonaisuudessaan tosi kivat treenit myöhäisestä ajankohdasta huolimatta. Kiitos Tarulle&Gimmalle seurasta vielä tätäkin kautta, teitä oli hirmu hauska nähdä pitkästä aikaa Hymy Otetaan pian uusiksi!