Kohta on jo joulu! Syksyn aikana me ollaan yritetty käydä ahkerasti viikonloppuisin Turussa vesikoirajengin hakutreeneissä.  Viime viikonloppuna tosin coachi oli kadoksissa, joten treenien sijaan Turre  pääsi (tosi pitkästä aikaa) peuhaamaan kolmen ihqun perrotytön kanssa. Turre lääh-lääh-lähettää terkkuja erityisesti Lillille! Iso kiitos vielä Maijalle syksyn treeneistä :)

Kaameiden kurakelien kunniaksi Turrelta lähti turkki pari viikkoa sitten. Uudella tehokkaalla Oysterilla ennen niin tuskainen operaatio sujui huomattavasti kivuttomammin ja nopeammin. Hiekan määrä olohuoneessa väheni heti ratkaisevasti!

Pari viikkoa sitten luntakin ehti olemaan maassa juuri sen verran, että Turre pääsi Hiidenveden rannalle hetkeksi peuhaamaan.  Parin päivän päästä on vuoden lyhin päivä. Sen jälkeen onneksi päivä alkaa taas pitenemään ja aurinkokin toivottavasti näyttäytyy entistä enemmän. Muuten niin ihanan digijärkkärin kittiobjektiivin valovoima ei meinaa millään riittää tällä hetkellä sen enempää ulkona kuin sisälläkään...



1144282.jpg

1144284.jpg

Ja vielä vähän tunnelmointa Hiidenveden rannalta, kun (kiitos ilmastonmuutoksen...) lumi taas hävisi, ja kasvit ovat vielä joulukuussakin vihreitä:

1144287.jpg

1144279.jpg